Rolsteiger Service Bergharen is uw adres voor het huren van:

 • Rolsteigers tot ca. 12 meter werkhoogte
 • Uitwijkconsoles
 • Loopbrug 6 meter
 • Kamersteiger
 • Evt. bezorgd op locatie

 

Rolsteigers

Onze rolsteigers zijn leverbaar in de breedtematen van 1.35 meter ( 2 platforms naast elkaar) of  90 cm of 75 cm ( met 1 platform).  Alle rolsteigers hebben de lengtemaat van 2.50 meter. Voor wat betreft de hoogte hanteren we het begrip “werkbare hoogte”.  Dit betreft de hoogte waarop u met uw handen kunt “reiken” (werken).  Dit is ca. 2 meter boven de ( maximale) hoogte van het platform.

Wij hanteren de navolgende tarieven.

 werkhoogte platformhoogte 1e dag elke volgende dag week (7=6) waarborg
ca.  4,2 meter ca.   2.2 meter € 30,00 € 10,00 € 80,00 € 1,= pin
ca.  6,2 meter ca.   4.2 meter € 35,00 € 12,50 € 97,50 € 1,= pin
ca.  8,2 meter ca.   6.2 meter € 40,00 € 14,00 € 110,00 € 1,= pin
ca.10.2 meter ca.   8.2 meter € 45,00 € 15,00 € 120,00 € 1,= pin
ca.12.2 meter ca. 10.2 meter € 50,00 € 17,50 € 137,50 € 1,= pin

Afwijkende maten en termijnen op aanvraag. Bedragen exclusief BTW. Indien gewenst kunnen wij u de loopbrug op locatie bezorgen. (zie transport / bezorging).

 

Uitwijkconsoles

Voor het schilderen van uw dakkapel kunnen wij u een set uitwijkconsoles adviseren / leveren.  Deze uitwijkconsoles worden aan het rolsteiger bevestigd en steunen af op uw pannen / dakbeschot, waarbij u ca. 1.35 meter kunt “uitbouwen” om tot aan uw dakkapel te komen.

Deze “set” bestaat uit:

 • 2 uitwijkconsoles
 • extra platform(s)
 • 2 leuningframes

De kosten zijn € 10,=  per dag met een minimum van € 25,= per verhuurtermijn. ( excl. BTW).

 

Loopbrug 6 meter

Wanneer luifels / erkers of kleine bijgebouwen de plaatsing van een rolsteiger belemmeren,  kan een loopbrug, eventueel opgehangen tussen 2 rolsteigers,  een oplossing bieden.  Wij beschikken over een loopbrug van 6 meter lengte,  vanzelfsprekend voorzien van éénzijdig of ( desgewenst) tweezijdige leuningen.

De kosten zijn € 10,=  per dag met een minimum van € 25,= per verhuurtermijn. ( excl. BTW).

Let op:  De lengte van 6 meter is veelal te lang voor een reguliere aanhanger. Indien gewenst kunnen wij u de loopbrug op locatie bezorgen. (zie transport / bezorging).

 

Kamersteiger

Voor de kleine klussen op hoogte “binnenshuis”  hebben wij een kamersteiger in ons assortiment.  Dit kamersteiger is compact van afmeting ( ca. 75 x 190 cm).  Met een platformhoogte tot ca. 1 meter kunt u makkelijk tot aan uw plafond reiken.

De kosten zijn € 7,50  per dag met een minimum van € 25,= per verhuurtermijn. ( excl. BTW).

 

Transport / bezorging

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op het “zelf ophalen” van het rolsteiger. Mocht u niet in het bezit zijn van een aanhanger;  deze staat kosteloos ter beschikking. Enige voorwaarde is dat u de aanhanger direct weer terugbrengt, zodat ook andere klanten hiervan gebruik kunnen maken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om e.e.a. op te halen,  dan zijn we graag bereid het rolsteiger te bezorgen.  Hiervoor hanteren wij de navolgende tarieven:

 • Bergharen en Hernen: ( tot ca. 5 km) € 10,=  per rit
 • Regio Wijchen / Druten / Beuningen: ( tot ca. 12 km) € 25,=  per rit
 • Overig: ( vanaf ca. 12 km); € 2,-  per km ( enkele reis) met een minimum van € 25,= per rit.

NB: De rolsteigers dienen door u zelf te worden opgebouwd. U ontvangt hiervoor een schriftelijke opbouwinstructie.

 

Reserveren

Hoewel we over een grote voorraad steigermaterieel beschikken, kan het in het hoogseizoen wenselijk zijn om tijdig een rolsteiger te “reserveren”.  U bent er dan van verzekerd dat het steigermaterieel op de afgesproken datum en voor de afgesproken termijn beschikbaar is. Dit betekent dat het afgesproken steigermaterieel voor u wordt vastgehouden en gedurende de afgesproken datum / termijn niet aan derden kan worden uitgegeven.

Uitdrukkelijk geldt dat, door evt. onvoorziene omstandigheden (o.a. weer, ziekte, niet komen opdagen van evt. ingehuurd personeel/bedrijven)  het steigermaterieel uiteindelijk niet in de betreffende periode wordt afgenomen, wij genoodzaakt zijn om de kosten van ( gederfde) verhuur over de afgesproken periode/huurtermijn alsnog in rekening te brengen.

 

Zorgvuldig huurderschap

Uitgangspunt bij verhuur is dat het gehuurde in eenzelfde staat retour komt als waarin het aan u is meegegeven. Wij gaan er vanuit dat u net zo met onze spullen omgaat als ware het uw eigen eigendommen en dat u het gehuurde weer schoon terugbrengt.

Vanzelfsprekend ontkomt u er soms niet aan dat er af en toe een druppel verf op het steiger valt of dat er een kras(je) ontstaat.  Dit beschouwen we als normale “gebruikssporen” en is geen enkel probleem.

Indien er echter sprake is van grote schade aan het gehuurde, zijn wij genoodzaakt het vernieuwen van de betreffende onderdelen in rekening te brengen.

Indien er sprake is van overmatige verfsporen of overige vervuiling, zijn wij helaas genoodzaakt het schoonmaken hiervan, aanvullend bij u in rekening te brengen. Indien schoonmaken niet mogelijk is,  zijn we genoodzaakt het vernieuwen van de betreffende onderdelen in rekening te brengen.

Let op:  in verband met de overmatige vervuiling en/of schade aan onze spullen kan / mag ons steigermaterieel niet worden ingezet voor:

 • Stucadoorswerkzaamheden
 • Lijmwerkzaamheden voor kalkzandsteen.
 • (grootschalige) metselwerken.

 

Aansprakelijkheid bij diefstal

Alle leveringen en diensten van Rolsteiger Service Bergharen geschieden overeenkomstig haar algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij K.v.K. Arnhem onder nummer 09193684. Hierin is o.a. uitdrukkelijk opgenomen dat de verantwoordelijkheid van het gehuurde bij de huurder ligt. Omdat steigermaterieel doorgaans  “vrij” toegankelijk en bereikbaar is voor onbevoegden, is ons steigermaterieel niet te verzekeren tegen diefstal.  Dit risico van diefstal komt volledig voor rekening van de huurder. Indien er onverhoopt sprake is van diefstal van onze goederen zijn we helaas genoodzaakt dit op de huurder te verhalen.